Muzică și arte vizuale – workshop susținut de artiști olandezi

Publicat: 01 January 1970

Autor: Centrul de Arta Mora


Doi artiști olandezi, muzicianul Jaap Mulder si artista Liset van Dommelen  vin la București .
Pe 30 Iulie, la ora  19.00, sunteți invitați la Centrul de Arta MORA să participați activ într-un workshop inedit  unde muzica și arta vizuală sunt combinate într-un mod creativ.


La început vei fi  transpus într-o lume a muzicii cu diferite instrumente muzicale! Ce culori și forme auzi? Poate sunetele îți spun o poveste? Poți deja să începi să desenezi alături de ceilalți în timp ce asculți muzica!

IMAG0012

Dupa ce îți spunem câte ceva despre semnele grafice, te invităm să-ți pictezi propria piesă muzicală. Dar cel mai important este ca îți  vei picta piesa în propriile culori și forme. Și pentru ca suntem în București,  vom inventa împreună un cantec sau o serenada pentru oraș ! 🙂

La final Jaap va aranja toate picturile voastre în linie, un moment special pentru ca muzica deja a început să capete formă. Știe exact cum să aranjeze picturile și cum anume vor genera o piesă muzicală armonioasă pe care o va reproduce în cadrul atelierului. Ascultând cu atenție, vă veți recunoaște lucrarea de artă în muzica creată de el.

Va fi destul timp și pentru discuții cu Jaap despre Workshop și îl puteți întreba despre cum poate transpune imaginea în muzică.

Credem ca workshop-ul este potrivit și pentru copii începând de la 9 sau 10 ani pâna la cei bătrâni dar niciodată prea bătrâni!

Nu contează dacă ai experiență în pictură.  Atâta timp cât poți să asculți muzică și să ții o pensulă în mână,” it is going to be all right”!
Art Concerts on Tour


Workshop-ul durează 2 ore și costă 30 lei.
Înscrieri pe contact@centruldeartamora.ro