APEL pentru VOLUNTARI

Publicat: 01 January 2016


Centrul  de Artă MORA lansează un apel de voluntari în vederea implicării acestora în Proiectul MORA EMERGING 2016.

Dacă eşti interesat de viaţa culturală din România şi vrei să contribui la îmbunătăţirea gradului de pregătire profesională a artiştilor şi operatorilor culturali din sfera artelor vizuale, vino să faci parte din echipa noastră!

 

CE TREBUIE SĂ FACI?

Să ne ajuţi să identificăm nevoile, dorinţele şi aşteptările tinerilor artişi şi studenţilor la arte, prin aplicarea unui chestionar în facultăţile de artă şi cămine.

CE CONDIȚII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEȘTI?

Să ai peste 18 ani, să fii dornic să cunoşti oameni noi, în special artişti.

CU CE TE ALEGI?

Vei avea ocazia de a interacţiona cu artişti tineri şi de a câştiga experienţă în abordarea proiectelor culturale şi artistice.

TE-AI HOTĂRÂT?

Trimite-ne  un cv şi o scrisoare de intenţie pe adresa centruldearta.mora@gmail.com şi noi te vom contacta.

 

Parteneri: Modernism, IQADS, Oraşul Meu, Zeppelin, 438 Play House Production, Concerte-Azi.ro , Pe Lipscani.ro

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.
MORA EMERGING este un program anual al Centrului de Artă MORA, dedicat susţinerii tinerilor artişti în parcursul profesional şi completării artistice academice cu noţiuni din viaţa practică de artist, cu noţiuni şi experienţe legate de provocările tânărului artist aflat la debut  şi de contextul specific real.